Jajka z pastą tuńczykową

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować, obrać i przekroić na pół. Żółtka rozdrobnić, dodać tuńczyka, śmietanę, serek topiony, masło, doprawić solą, pieprzem, cząbrem, sokiem z cytryny i dokładnie wymieszać. Pastą nadziewać połówki białek, ozdobić połówkami winogron i natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 655
Data dodania: 2011-03-30

Zdjęcia

Jajka z pastą tuńczykową
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka z pastą tuńczykową

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.