Jarmuż z jabłkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z liści jarmużu usuwamy główne nerwy. Gotujemy 10 minut w osolonej wodzie. Odciskamy. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Masło roztapiamy. Dodajemy do niego jarmuż i jabłko, cukier i mieszamy. Smażmy kilka minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 485
Data dodania: 2011-01-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jarmuż z jabłkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.