Jogurtowiec

Ocena przepisu

Składniki

  • biszkopty 2 op
  • jogurt gęsty naturalny 1000 ml
  • żelatyna 4 łyżki
  • cukier 1 szkl
  • galaretka 2 op

Sposób przyrządzenia

Jogurt naturalny miksujemy z cukrem i dodajemy rozpuszczoną żelatynę w 1/3 szklanki wody. Masę przelewamy na biszkopty. Galaretkę rozpuszczamy w wodzie tak jak na opakowaniu. Polewamy galaretką masę jogurtową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1016
Data dodania: 2010-03-14

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jogurtowiec

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.