Kania w cieście jajecznym

Ocena przepisu

Składniki

  • kania 2 szt

ciasto

Sposób przyrządzenia

Kanię oczyszczamy, myjemy, obcinamy korzonek, osolimy. Mąkę przesiewamy, dodajemy jajko, mleko, olej, sól, łączymy ze sobą, dokładnie miksujemy. Kanię taczamy w cieście naleśnikowym. Na patelni rozgrzewamy olej, smażymy grzyby z obu stron na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 814
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kania w cieście jajecznym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.