Kapusta w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować i dusić w małej ilości wody. Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Następnie dodać mąkę - zasmażyć, po czym rozprowadzić małą ilością zimnej wody, dodać do kapusty i zagotować. Dodać śmietanę i doprawić do smaku maggi, solą i cukrem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 633
Data dodania: 2010-07-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta w śmietanie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.