Kapustka z pieczarkami

Ocena przepisu

Opis

Kapustka z pieczarkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować, wypłukać i wstawić do gotowania. Po 10 minutach wodę odlać i zalać świeżą. Dodać mięso i posolić. Pieczarki umyć i pokroić w grube plasterki. Wrzucić na patelnię i podsmażyć na maśle razem z drobno pokrojoną cebulą. Pieczarki oprószyć mąką. Wymieszać i dodać do kapusty. Całość gotować ok 30 min. Przed końcem gotowania wyjąć mięso i pokroić na drobne kawałki. Dodać do kapusty i doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 667
Data dodania: 2011-05-25

Zdjęcia

Kapustka z pieczarkami
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-25
Kapustka z pieczarkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapustka z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.