Kasza z żółtym serem

Ocena przepisu

Składniki

  • kasza gryczana 2 szkl
  • parówki 5 szt
  • ser żółty 10 dag
  • kwaśna śmietana 1/2 szklanki
  • keczup 3 łyżki

Sposób przyrządzenia

Ugotowaną w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu kaszę gryczaną wykładamy do naczynia warstwami na zmianę z pokrojonymi parówkami startym żółtym serem. Wierzch polewamy kwaśną śmietaną wymieszaną z ketchupem i doprawioną solą i pieprzem, posypujemy serem, zapiekamy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 475
Data dodania: 2010-06-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kasza z żółtym serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.