Kaszanka z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule kroimy w kostkę i szklimy na oleju. Oprószamy solą i pieprzem. Boczek kroimy w kostkę i dodajemy do cebuli. Mieszamy. Na patelnię wkładamy kaszankę. Gdy się rozgrzeje mieszamy z cebulą i boczkiem. Smażymy kilka minut. Wbijamy jajka. Gdy się zetną zdejmujemy z ognia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2974
Data dodania: 2010-10-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kaszanka z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.