Kebap kawarma

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w kostkę, zrumienić w gorącym tłuszczu. Razem z mięsem smażyć pokrojoną cebulę, marchew i seler. Gdy cebula, marchew zmiękną dodać pokrojone pory, posolić i dodać pieprz, liście laurowe, paprykę w paskach, czuszki i przecier pomidorowy, wlać wino. Kebap dusić w zamkniętym glinianym naczyniu na małym ogniu.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2187
Data dodania: 2008-11-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kebap kawarma

2010-02-22 22:10:30

Kebaby jadłam wielokrotnie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.