Kiełbasa szynkowa w panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę kroimy w plastry o grubości 1 lub 1,5 cm, oprószyć białym pieprzem.Panierujemy w roztrzepanym jaku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1196
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Kiełbasa szynkowa w panierce
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-02
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa szynkowa w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.