Kokosanki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i esencję cytrynową ciągle ubijając. Do masy dodać wiórki kokosowe i delikatnie wymieszać. Na papier do pieczenia wykładamy porcję łyżki stołowej. Piec w temperaturze 160 stopni. Po upieczeniu i wystudzeniu można polać lukrem do smaku i dekoracji.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 434
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Kokosanki
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kokosanki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.