Kompot z moreli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Owoce umyte przekroić na pół, usunąć pestki, ułożyć w słoikach. Z wody i cukru ugotować syrop i gorącym zalać owoce. Zakręcić i pasteryzować w temperaturze 85 st.C 20 minut, ostudzić.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2259
Data dodania: 2009-04-26

Zdjęcia

Kompot z moreli
Natasza1#

Dodane przez:

Natasza1

2009-12-31

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z moreli

2010-02-25 17:08:52

Kompoty z różnych owoców trzeba zawsze robić na zimę, są zdrowe i dobre. Ja zawsze robię je z różnych owoców.
!Ania#

!Ania

2009-05-06 10:06:17

Brdzo smaczny, ale mozna dodac skorki z cytryny ijest jeszcze lepszy, polecam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.