Koperkowa

Ocena przepisu

Składniki

LANE KLUSKI:

Sposób przyrządzenia

Włoszczyzna umyć, obrać, opłukać, zalać wrzącą, osolona wodą, ugotować. Wywar odcedzić. Przygotować ciasto na lane kluski. Najpierw jajka utrzeć z mąka na jednolita masę, potem wlewać cienkim strumieniem na wrzący wywar. Po ugotowaniu klusek lanych dodać masło, koperek i doprawić solą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 730
Data dodania: 2010-03-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koperkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.