Kotlety mielone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na oleju. Mięso wymieszać z odciśniętą bułką, jajkami, cebulą, startym na tarce serem, doprawić solą i pieprzem. Jeśli masa jest zbyt rzadka dodać bułkę tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na oleju na złoty kolor. Ułożyć na liściach sałaty.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 693
Data dodania: 2011-03-30

Zdjęcia

Kotlety mielone
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety mielone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.