Kotlety schabowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab myjemy, kroimy w kawałki rozbijamy i solimy, odstawiamy na 12 godzin do lodówki. Po 12 godzinkach rozbijamy jajka, dodajemy pieprz i taczamy schab i posypujemy bułką tartą. Smażymy na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 661
Data dodania: 2010-03-02

Zdjęcia

Kotlety schabowe
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-02
Kotlety schabowe
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety schabowe

2010-03-03 15:13:06

Popularne w Polsce jedzenie obiadowe.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.