Krewetki w panierunku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Krewetki myjemy i odsączamy. Bułkę tartą mieszamy a papryką. Jajka mieszamy z solą i pieprzem. Krewetki posypujemy mąką, zanurzamy w jajku i obtaczamy w bułce. Smażymy na oleju gorącym oleju 5 - 6 min. Po usmażeniu odsączamy nadmiar oleju na papierowym ręczniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 1667
Data dodania: 2010-10-06

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krewetki w panierunku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.