Makaron z ogórkami kiszonymi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kruszymy wszystkie zupki chińskie, przekładamy do jednego naczynia, dodajemy przyprawy i zalewamy dwoma szklankami wrzątku. Mieszamy i zostawiamy pod przykryciem aż wystygną. Kukurydzę osączamy, ogórki kroimy w kostkę, białe części porów kroimy w półplasterki. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy osiem łyżek majonezu. Przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 945
Data dodania: 2010-08-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z ogórkami kiszonymi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.