Makrony orzechowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubić białka dodać cukier puder i mielone orzechy. Można piec na wykrojonej foremką wafli tortowej lub samą masę wtedy robimy trochę większe.Piec w 160 st 10-15 min. Po upieczeniu makrony są suche ale należy je przechowywać w zamkniętym pudełku i w trochę wilgotnym miejscu - zmiękną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 874
Data dodania: 2010-03-12

Zdjęcia

Makrony orzechowe
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makrony orzechowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.