Marchewka panierowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Małe marchewki obieramy, myjemy. Obgotować 10-15 minut w rosole warzywnym. Ostudzić obsuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać widelcem. Panierujemy marchewkę w jajku, bułce tartej i smażymy z obu stron. Można doprawić, posypując przyprawami według uznania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1359
Data dodania: 2010-10-06

Zdjęcia

Marchewka panierowana
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchewka panierowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.