Marmolada z owoców mieszanych

Ocena przepisu

Składniki

  • przecier z agrestu 50 dag
  • przecier z truskawek 50 dag
  • przecier z czarnej porzeczki 50 dag
  • cukier 1 kg

Sposób przyrządzenia

Mieszamy i podgotowujemy wszystkie przeciery w jednym naczyniu, następnie dodajemy do nich cukier i dalej gotujemy wo odpowiedniej gęstości, tak aby całkowita masa przetworu osiągnęła około 2, 2 kg. Gorącą jeszcze marmoladę wkładamy do wygotowanych słoików, uszczelniamy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 809
Data dodania: 2010-10-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marmolada z owoców mieszanych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.