Masa do wafli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę rozpuszczamy w garnuszku dodajemy cukier, mieszamy do momentu rozpuszczenia cukru. Następnie dodajemy mleko w proszku, orzechy, mieszamy. Na koniec wafle a kruszymy i dodajemy do masy, mieszamy. Masa gotowa do przekładania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 784
Data dodania: 2010-05-30

Zdjęcia

Masa do wafli
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masa do wafli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.