Medaliony wieprzowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso myjemy, kroimy w plastry, rozbijamy delikatnie tłuczkiem do mięsa, posypujemy solą, pieprzem i mąka. Bułkę kroimy w cieniutkie, krótkie plastry, dodajemy bułkę tartą. Mięso panierujemy w rozmąconych jajkach a następnie w bułce. Na patelni rozgrzewamy olej, smażymy medaliony z obu stron na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 545
Data dodania: 2011-04-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Medaliony wieprzowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.