Melon z szynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przekrojony melon obieramy i oczyszczamy z nasion, po czym kroimy w plastry grubości 1cm i dobrze je schładzamy. Tuż przed podaniem każdy plaster melona przykrywamy bardzo cienkim plastrem chudej szynki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1274
Data dodania: 2009-11-19

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Melon z szynką

2010-02-09 00:57:10

Znów połączenia owocu i wędliny.
Stają się takie połączenia coraz modniejsze.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.