Mielone w sosie chili z fasolką

Ocena przepisu

Składniki

kotlety

sos

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć, odcisnąć. Cebulę i czosnek drobno pokroić. Do mięsa dodać cebulę z czosnkiem, odciśniętą bułkę, jajko, oregano i pozostałe przyprawy. Wymieszać, uformować niewielkie kotleciki. Na patelni rozgrzać olej, usmażyć kotleciki i wyjąć na talerz.
Cebulę i czosnek drobno pokroić, paprykę pokroić w drobną kostkę. Cebulę i czosnek zeszklić na tłuszczu ze smażenia kotletów. Dodać paprykę i chwilę smażyć razem. do sosu
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 370
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Mielone w sosie chili z fasolką
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone w sosie chili z fasolką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.