Mintaj w sosie koperkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fileta rozmrozić, przekroić na pół a następnie przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Panierować w bułce tartej a następnie usmażyć na złoty kolor. Masło rozpuścić dodać mąkę i delikatnie wymieszać, by się nie przypaliła. W 1 szklance wody rozpuścić kostkę bulionową i dodać, cały czas mieszać. Doprawić do smaku i dodać śmietanę a następnie koperek. Całość dokładnie wymieszać. Polać rybkę. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 593
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Mintaj w sosie koperkowym
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-28

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mintaj w sosie koperkowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.