Mrówkowiec

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę utrzeć z cukrem dodawać po jednym jajku cały czas ucierając.Dodać mąkę z proszkiem i pod koniec dodać mak.Wylać do tortownicy wysmarowanej i wysypanej tartą bułką.Piec w 160 st około 45 min
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 882
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mrówkowiec

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.