Nadziewane bułeczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kajzerki przeciąć na pół, wyjąć miąższ, wydrążone wnętrza lekko posmarować masłem roślinnym. Posiekać obraną cebulę, przesmażyć na maśle roślinnym, dodać starannie umyte, drobno posiekane pieczarki. Przyprawić solą, pieprzem, dodać drobno posiekaną natkę. Wymieszać, podsmażyć. Po zdjęciu z ognia dodać posiekane jajko i rozdrobniony miąższ z bułek. Farsz nałożyć do wydrążonych połówek bułek. Posypać serem i natką pietruszki. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać, aż ser się rozpuści. Po wyjęciu z piekarnika bułki ozdobić kawałkami papryki i pietruszką. Podawać gorące.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 503
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Nadziewane bułeczki
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane bułeczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.