Najlepsza flądra

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fladry oczyścić z łusek i dokładnie umyć. Posypać sola i pieprzem, a następnie otoczyć w mące. Rozgrzać olej, dodać posiekany tymianek, oraz masło i poczekać chwilę, aż się rozpuści. Smażyć fladry na złotawo z obu stron. Po usmażeniu odsączyć z tłuszczu i podawać skropione sokiem z cytryny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Czas smażenia: 8 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 506
Data dodania: 2012-07-12

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Najlepsza flądra

2012-07-16 17:27:40

Ryba flądra jest bardzo smaczna.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.