Omlet twarogowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka, mleko, sól, cukier i twaróg zmieszać ze sobą i z mąką. Dodać ubitą na sztywno pianę z białek i połączyć. Na patelni rozgrzać margarynę, wlać ciasto, ścinać ok. 5 minut. Posypać rodzynkami, obrócić na drugą stronę. Rozedrzeć na kawałki i jeszcze chwilę dosmażyć.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1822
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Omlet twarogowy

2010-02-25 18:03:08

super przepis na omlet.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.