Parowana kasza jęczmienna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę mieszamy z zimn wodą, przyprawa oliwą, mieszamy, zagotowujemy bez przykrycia w garnuszku. Po zagotowaniu, mieszamy, przykrywamy i 30 minut na najmniejszym palniku i ogniu i parujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 2016
Data dodania: 2010-02-04

Zdjęcia

Parowana kasza jęczmienna
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-04
Parowana kasza jęczmienna
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Parowana kasza jęczmienna

2010-02-24 21:54:03

Od czasu do czasu ją jem.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.