Parówka nadziewane twardym serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki głęboko naciąć wzdłuż, nadziać kawałkami sera, owinąć plastrami wędzonki, które umocować wykałaczkami, i zapiekać w piekarniku. Podawać z chlebem i ostrą musztardą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 542
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówka nadziewane twardym serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.