Parówki w cieście

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śmietanę wymieszać z drożdżami solą. Dodać mąkę i masło, wyrobić. Włożyć na godzinę do lodówki. Ciasto rozwałkować, pokroić w cienkie prostokąty, owinąć nimi parówki. Posmarować rozkłóconym jajkiem. Ułożyć na wysmarowanej olejem blasze, włożyć do nagrzanego piekarnika i piec 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 501
Data dodania: 2011-02-26

Zdjęcia

Parówki w cieście
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-26

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówki w cieście

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.