Pasta na kanapki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki opłukać, pokroić i przesmażyć na maśle. Przestudzić. Natkę opukać i drobno posiekać. Cebulę drobno pokroić. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć z pasztetową. Doprawić do smaku. Podawać do smarowania pieczywa.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 500
Data dodania: 2012-09-17

Zdjęcia

Pasta na kanapki
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta na kanapki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.