Pasta rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makrelę obrać z ości i skóry, mięso wrzucić do miski. Dodać paprykarz. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Jaja ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Nać pietruszki drobno posiekać. Cebulę, jaja i pietruszkę dodać do poprzednich składników. Następnie dodać majonez i ketchup. Dokładnie wymieszać i doprawić pieprzem.
Pastą smarować chlebek / bułkę posmarowaną masłem.

Smacznego!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 535
Data dodania: 2011-12-29

Zdjęcia

Pasta rybna
kachna2086#

Dodane przez:

kachna2086

2011-12-29

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.