Pasta z kolendry

Ocena przepisu

Składniki

  • zielone listki kolendry 10 dag
  • zielone listki mięty 4-5 sztuk
  • mała cebula 1 sztuka
  • zielona świeża papryczka chili 1 sztuka
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki zmiksować na gładki sos. Schłodzić
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1236
Data dodania: 2010-06-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z kolendry

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.