Pasztet warzywny po indyjsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa obrać, ugotować z soczewicą, odcedzić, zmiksować wszystkie składniki w malakserze. Przełożyć do formy. Piec ok 1,5 godz w 200st.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1605
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Pasztet warzywny po indyjsku
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-05-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet warzywny po indyjsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.