Pasztet z kaszy jęczmiennej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę, ziemniaki, marchewkę najpierw ugotować i ostudzić. Ziemniaki, marchewkę, cebule, czosnek, ogórki przekręcić przez maszynkę. Wymieszać. Dodać jajka, kaszę, bułkę tartą, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Przełożyć do formy posmarowanej tłuszczem. Wygładzić powierzchnię. Piec od 35-40 min w 180 stopniach. Po upieczeniu ostudzić. Podawać z sałatką lub szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 896
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Pasztet z kaszy jęczmiennej
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z kaszy jęczmiennej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.