Pieczeń wieprzowa z ziołami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa należy wbić jajko, dodać bułkę tartą, pokrojoną w kostkę cebulę, przyprawić solą i pieprzem oraz wsypać przyprawy (np. Majeranek, bazylia, zioła prowansalskie itp. ). Przełożyć masę do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piec przez ok. 1h w temperaturze 190 stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 982
Data dodania: 2010-05-17

Zdjęcia

Pieczeń wieprzowa z ziołami
terenowa22#

Dodane przez:

terenowa22

2010-05-17
Pieczeń wieprzowa z ziołami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń wieprzowa z ziołami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.