Pierożki z jagodami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki, wody i jajka zagnieść miękkie ciasto. Rozwałkować na cienkie placki. Szklanką wykrawać z ciasta placuszki. Do rozmrożonych jagód dodać cukier i faszerować pierogi. Gotować je na średnim ogniu, aż do wypłynięcia, a potem jeszcze przez 2-3 minuty. Podawać ze śmietana.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 806
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierożki z jagodami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.