Pikantna cukinia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte cukinie gotujemy w lekko osolonej wodzie przez 2-3 min. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w bardzo drobną kostkę. Cebulki również kroimy w bardzo drobną kostkę i łączymy z jajkami oraz z drobno posiekanym koperkiem, i pieprzem. Całość mieszamy z niewielką ilością majonezu. Cukinię kroimy wzdłuż, odkrawamy końcówki i z każdej usuwamy miąższ z pestkami. Delikatnie solimy wnętrze i napełniamy cukinie farszem. Posypujemy koperkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 925
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pikantna cukinia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.