Pikantne leniwe pierogi

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser mielimy razem z cebulą , dodajemy jajka i mąkę , mieszamy , doprawiamy solą i pieprzem. Ciasto zagniatamy , formujemy wałeczki o średnicy 3 cm. Lekko spłaszczyć i kroić ukośne kluski. Wrzucamy na wrzącą , osoloną wodę i gotujemy 3 minuty. Podajemy polane zrumienionym boczkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1056
Data dodania: 2010-08-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pikantne leniwe pierogi

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.