Poncz szwedzki

Ocena przepisu

Składniki

  • cukier 60 g
  • woda 1/4 litra
  • wino białe 1/2 litra
  • arak 1/8 litra

Sposób przyrządzenia

Wodę z cukrem ogrzewać bez przykrycia cztery minuty. Dodać białe wino, ogrzewać jeszcze cztery minuty. Wać arak i pić na gorąco.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1024
Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Poncz szwedzki

2010-02-24 22:56:16

świetny poncz.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.