Przystawki kanapkowe

Ocena przepisu

Składniki

  • czarny chleb 3 kromki
  • pomidory 2 sztuki
  • żółty ser 3 plastry
  • zielone ogórki 2 sztuki
  • masło 4 łyżki
  • koperek 1 natka
  • wędlina 3 plastry

Sposób przyrządzenia

Kromki chleba przeciąć na pół. Każdy z osobna posmarować dokładnie masłem. Na sód położyć plaster sera, plaster wędlinki, pokrojonego ogórka, pomidora posypać koperkiem i ponownie przykryć kromką chleba. Zrobić tak z pozostałymi kanapeczkami. Delikatnie zapiec.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 354
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Przystawki kanapkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.