Racuszki na bazie kefiru

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka, mąkę i kefir miksujemy razem. Z białek ubijamy pianę. Łączymy delikatnie wszystkie składniki razem. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany (jeśli jest za gęste można dodać odrobinę wody).
Racuchy smażymy na dobrze rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 555
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Racuszki na bazie kefiru
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Racuszki na bazie kefiru

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuszki na bazie kefiru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.