Ratatouille

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę kroimy w plasterki. Paprykę, bakłażan i cukinię kroimy w cienkie paski. Pomidory po obraniu w ćwiartki. Na gorącym oleju obsmażamy cebulę, paprykę, cukinię , bakłażan. Dusimy pod przykryciem. Gdy są półmiękkie, dodajemy pomidory , przeciśnięty czosnek, zioła i przyprawy . Pod koniec dodajemy czerwone wino. Podajemy z ryżem , makaronem , białym pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1026
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ratatouille

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.