• apette.pl
  • Rolada i z mostku cielęcego z warzywami

Rolada i z mostku cielęcego z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Najpierw nacieramy mięso pieprzem oraz solą, następnie podsmażamy je na maśle. Wlewamy gorący bulion i zagotowujemy. Mięso dusimy przed dwie godziny na niewielkim ogniu, co jakiś czas obracając. W ćwiartki kroimy cebulę. Oczyszczone grzyby przekrawamy na pół. Wykrawamy końcówki cukinii, a ją kroimy kawałki grubości pół centymetra. 20 minut przed końcem duszenia dodajemy warzywa. Całość solimy i dodajemy pieprzu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 3 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 600
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolada i z mostku cielęcego z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.