• apette.pl
  • Roladki z łososia na pierzynce z rzeżuchy

Roladki z łososia na pierzynce z rzeżuchy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko ugotować na twardo, przestudzić. Obrać, żółtko wyjąć, białko drobno pokroić. Koperek opłukać, osuszyć, drobniutko posiekać. Miąższ awokado wydrążyć, rozgnieść widelcem, skropić sokiem z cytryny, dodać żółtko, posiekane białko i koperek. Całość dokładnie wymieszać, lekko posolić. Płaty łososia posmarować chrzanem. Następnie przełożyć na nie porcje kremu z awokado. Uformować roladki. Rzeżuchę obciąć nożyczkami, opłukać, osuszyć, przełożyć na półmisek. Umieścić na niej roladki z łososia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 559
Data dodania: 2010-03-15

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z łososia na pierzynce z rzeżuchy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.