Ryby w marynacie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryby przygotować do smażenia. Wodę zagotować wraz z octem, dodać przyprawy, ostudzić i zalać ryby. Spożywać po 2-3 godz. Można włożyć do słoików, zalać marynatą i przechowywać ok. 5 dni, ale tylko w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1572
Data dodania: 2010-02-28

Zdjęcia

Ryby w marynacie
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-28
Ryby w marynacie

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ryby w marynacie

2010-02-28 20:26:14

takie ryby, to coś.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.