Ryż z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę kroimy w kostkę,pieczarki w plasterki.Rozgrzać oliwę w dużym garnku,dodać cebulę,pieczarki,przesmażyć parę minut.Następnie wsypać ryż,wymieszać,zalać gorącym bulionem warzywnym. Wędlinę kroimy w kostkę i dodajemy do ryżu.Gotujemy mieszając na wolnym ogniu do wsiąknięcia bulionu.Wyłączyć ogień i parę minut pod przykryciem dojdzie ryż.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1002
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Ryż z pieczarkami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.