Ryżowe kotleciki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż zlewamy zimną wodą na sicie, wkładamy do gotującego się wywaru, ugotować. Mięso mielimy. Na patelni rozgrzewamy olej, podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Ryż, cebulę, jajka i mięso łączymy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy, formujemy okrągłe kotlety, obtaczamy w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 738
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryżowe kotleciki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.